|
1 ARA ÖDEME VAR EMLAK KONUT VADİ EVLERİ 2. ETAP BÜYÜK TERASLI KISA KATLI BLOK YATAY MİMARİ CADDE DÜKKANLARINA YÜRÜME MESAFESİNDE OTURUM VE YATIRIM İÇİN UYGUN 4 CEPHELİ KATINDA TEK DAİRE BÜRÜT ALAN :244 M NET ALAN:146 M2 TERAS: 125 M2 BALKON 1: 23 M2 BALKON 2: 25 M2 DAİRE TESLİM ALINDI BOŞ İSTEDİĞİNİZ ZAMAN DAİREYİ GÖREBİLİRSİNİZ ÖDEME PLANI PEŞİN>>>12.500.000 TL 24.09.2025>>>4.825.000 TL 24.09.2026>>>4.825.000. TL NOT ERKEN ÖDEMELERDE % 25 İNDİRİM UYGULANMAKTADIR DETAYLI BİLGİ VE SUNUM İÇİN İLETİŞİME GEÇİNİZ
İstanbul Başakşehir'de yer alan satılık daire, 4 cepheli tasarımıyla dikkat çekmektedir. Emlak Konut Vadi Evleri 2. Etap'ta bulunan bu daire, geniş teras alanları sayesinde ferah bir yaşam sunmaktadır. Toplam brüt alanı 244 m², net alanı ise 146 m²’dir. Ulaşım imkanlarına yakınlığı ve cadde dükkanlarına yürüme mesafesinde olmasıyla avantajlı bir konuma sahiptir. Daire boş olup, dilediğiniz zaman ziyaret edilebilir.
Öne Çıkan Özellikler
- Brüt 244 m², net 146 m² alana sahip daire, büyük teras ve balkonlarla donatılmıştır. 125 m² teras, ek yaşam alanı sağlar.
- 3. katta yer alan daire, sakin bir ortam sunan 3 katlı binadadır.
- Merkezi ısıtma sistemi ve blok asansörü konfor sunar.
Konum
Başakşehir'deki daire, çeşitli sosyal olanaklara yakındır. Başakşehir Belediyesi Hayvan Hastanesi ve İstanbul Başakşehir Devlet Hastanesi gibi sağlık kurumları, Tual Çarşı ve Vadi Çarşı Alışveriş Merkezi gibi alışveriş seçenekleri mevcuttur. Bölgede eğitim kurumları ve oyun alanları da bulunmaktadır.
Güncel bilgi ve görüşme için GOLD GAYRİMENKUL ile iletişime geçin. Kaçırmayın! |